Refrisk zoekt enthousiaste jobcoaches voor de regio’s Rotterdam & Arnhem en omgeving

07 oktober 2022

Refrisk zoekt enthousiaste jobcoaches voor de regio’s Rotterdam & Arnhem en omgeving

32-38 uur per week

Als gespecialiseerde jobcoachorganisatie, begeleiden wij mensen naar en op het werk. We zijn geen doorsnee begeleidingsorganisatie, maar vakmensen die van nature gemotiveerd zijn om een positieve bijdrage te leveren aan het werkplezier van anderen. Wat zijn iemands persoonlijke wensen, drijfveren en wat kan iemand? Dat is zelden een standaard aanpak, maar maatwerk dat we samen met de klant vormgeven. We creëren vooruitzicht door het leveren van maatwerk, één-op-één begeleiding en ondersteuning op het werk. Zo leren we ieders kracht, talenten, wensen en behoeften kennen. Refrisk begeleidt niet alleen werkzoekenden met een arbeidsbeperking, maar ook mensen die al een dienstverband hebben en door ziekte of arbeidsongeschiktheid niet in staat zijn om hun feitelijke werk uit te voeren. Daarnaast begeleidt Refrisk mensen op de werkplek om optimaal te kunnen functioneren.

Je werk
Samen met een team van ervaren collega’s biedt je ondersteuning aan een diversiteit van mensen met een arbeidsbeperking. Je werkt vanuit huis en bent verantwoordelijk voor je eigen caseload. Je gaat samen met jouw klant op zoek naar datgene wat wenselijk en haalbaar is. Je vindt een passende match tussen de klant en werkgever. Je schrijft een plan van aanpak, rapporteert en zorgt voor relevant inzicht en advies. Hiervoor maak je gebruik van verschillende bronnen van expertise binnen én buiten jouw team om te komen tot de meest geschikte match.
Zo nodig help je de klant bij het solliciteren. Je onderhoudt het contact met de werkgever en coacht tijdens het inwerken op de nieuwe werkplek of langer als dit nodig is. Je geeft uitleg, zorgt voor eventuele aanpassingen op de werkplek, regelt een goede communicatie met leidinggevende en collega’s. Je werkt voor verschillende opdrachtgevers, zoals UWV, Gemeenten en het bedrijfsleven.

Wie zoeken wij?
We zoeken een enthousiaste collega die niet bang is om vragen te stellen en zich proactief opstelt binnen de organisatie. Je bent kritisch en je laat je niet zomaar uit het veld slaan. Je kunt omgaan met verschillende doelgroepen, belangen en organisaties en past je communicatie hierop aan. Minstens zo belangrijk vinden we dat je kunt samenwerken en het leuk vindt om mensen in beweging te krijgen. Daarnaast is het hebben van kennis en ervaring binnen het vakgebied zeker een pre.

Check je profiel
HBO werk- en denkniveau bij voorkeur gecertificeerd jobcoach. Je hebt ervaring of affiniteit met het coachen en motiveren van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Ook heb je relevante kennis van wet- en regelgeving of maak je dit makkelijk eigen. Je kunt effectief plannen, vastleggen en organiseren. Je weet de juiste match te maken tussen kandidaten en werkgevers. Daarnaast beschik je over rijbewijs B en eigen vervoer.

Altijd al jobcoach willen worden maar geen ervaring in het vak?
Geen probleem! Wij leiden je op en helpen je graag bij het eigen maken van deze mooie functie. Heb je HBO werk- en denkniveau, de juiste competenties en vaardigheden om jou tot een goede jobcoach te kunnen maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij bieden

  • Je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien;
  • Een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is en je veel vrijheid van handelen hebt waarbij je deels vanuit huis werkt of onderweg bent om klanten en werkplekken te bezoeken;
  • De hoogte van je salaris is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring;
  • Flexibele werktijden, thuiswerkfaciliteiten (laptop, telefoon en thuiswerkvergoeding) en bij een vaste aanstelling een leaseauto, dit is afhankelijk van het aantal te rijden kilometers in het werkgebied;
  • Uitgangspunt is een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd;
  • Een enthousiast team van jobcoaches om mee samen te werken;
  • Regio- en landelijke bijeenkomsten waarbij werkplezier en gezelligheid centraal staat.

Reageren?
Ben jij die enthousiaste jobcoach die wij zoeken? Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar solliciteren@refrisk.nl
Voor meer informatie over de invulling van deze functie kun je contact opnemen met Marian Loonen op nummer 06-24768928 of Nadia Ouarraki op nummer 06-12335157.

Nieuwsgierig naar het vak?
Bekijk dan het portret van Jobcoach Varda: https://youtu.be/PBIv6PNbixE