Auto’s en autisme

Mijn naam is Bob, ik ben 21 jaar oud en sinds 2013 werkzaam bij Wassink Autogroep in Arnhem.

Mijn werkzaamheden bij Wassink Autogroep bestaan uit het ondersteunen van de verkoop- en marketingafdeling van de vestiging in Arnhem. Zo ben ik o.a. verantwoordelijk voor de inhoud op de Facebook pagina, ontwikkeling en productiebegeleiding van advertenties, fotografie van auto’s en het afleveren van gebruikte en nieuwe auto’s.

Ik heb mijn baan op eigen kracht gevonden, maar wordt sinds anderhalf jaar begeleid door jobcoach Mirjam van Refrisk jobcoaching en re-integratie. Ik heb namelijk een autisme spectrum stoornis en daardoor vind ik sommige zaken op het werk lastiger. Mirjam helpt mij bij het organiseren, structureren en plannen van mijn werkzaamheden. Ze ondersteunt zowel mij als mijn manager Floris zodat de communicatie tussen mij en Floris altijd helder blijft en ik de werkzaamheden naar ieders tevredenheid blijf doen.

Ik werk momenteel 24 uur per week. Naast mijn baan bij Wassink Autogroep volg ik de BBL opleiding Commercieel Medewerker bij MBO Rijn IJssel in Arnhem. Dit is een opleiding waarbij je 20% van de tijd lessen volgt op school en 80% van de tijd werkt in de praktijk.

Mirjam helpt me ook bij het vinden van de juiste balans tussen privé, school en werk. Ik ben jobcoach Mirjam en Refrisk ontzettend dankbaar voor hun steun en advies!