Goed proeven

Mijn naam is Bas, ik ben 31 jaar oud en werkzaam bij restaurant Goed Proeven in Arnhem.

In het verleden had ik moeite met het vinden van een geschikte baan en een goede jobcoach. Het UWV bracht me in 2012 gelukkig in contact met Refrisk jobcoaching en re-integratie. Ik kreeg jobcoach Mirjam toegewezen. Met de hulp van Mirjam werd het voor mij vervolgens veel makkelijker om een passende baan te vinden. Al vrij snel mocht ik via een proefplaatsing aan de slag bij restaurant Goed Proeven in Arnhem.

Het restaurant en ik zijn een goede match zo is gebleken. Ik heb hele aardige collega’s, er heerst een goede sfeer en het werk dat ik mag doen vind ik ontzettend leuk. Mijn werkzaamheden zijn zeer gevarieerd en daardoor is geen werkdag hetzelfde. Het ene moment sta ik in de keuken bollen te maken van deeg en een ander moment mag ik helpen bij het maken van desserts.

Ik ervaar Mirjam van Refrisk als een prettige jobcoach. Samen met haar hulp heb ik namelijk een mooie en fijne werkplek gevonden. Mirjam staat altijd voor me klaar; ik kan haar bellen wanneer ik wil en ook komt ze regelmatig langs op het werk om te kijken hoe het met me gaat. Mirjam kent mijn beperkingen, herkent mogelijke problemen en zorgt telkens weer voor een goede oplossing.

Ik vind het heerlijk om weer aan het werk te zijn en ben trots op het feit dat ik een vaste aanstelling heb gekregen bij het restaurant. Dit succes heb ik mede te danken aan alle inspanningen van Refrisk en jobcoach Mirjam!