Magazijnmedewerker bij een ICT bedrijf

Niels is werkzaam als magazijnmedewerker bij IT-Workz in Etten-Leur, een ICT bedrijf dat de automatisering en informatisering verzorgt voor verschillende onderwijsinstellingen zoals MBO onderwijsinstellingen in regio West-Brabant.

Niels is verantwoordelijk voor de inkomende goederenontvangst. Denk hierbij aan goederen zoals computers, beeldschermen en andere ICT gerelateerde producten van diverse leveranciers. Niels neemt de goederen in ontvangst, scant ze voor een correct voorraadbeheer en zorgt er vervolgens voor dat de goederen op de juiste plek worden klaargezet voor de installateurs van IT-Workz. Ook ontvangt Niels goederen van Sligro Food Group, een bekende groothandel in voeding. Niels loopt alle bestellingen nauwkeurig na bij levering.

Niels kwam via het UWV in contact met Refrisk jobcoaching en re-integratie. Hij kreeg jobcoach Emiel Wilbrink toegewezen die hem één-op-één begeleiding gaf. Met de hulp van Emiel kon Niels op zoek naar een leuke en passende werkplek. Zo voerden ze samen bij Niels thuis enkele gesprekken en brachten ze alle wensen en eisen overzichtelijk in kaart. Ze namen hiervoor zorgvuldig de tijd zodat ze op het internet gericht konden zoeken naar een passende baan. Er werd vervolgens rechtstreeks contact opgenomen met IT-Workz en zij stonden open voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek verliep zeer positief en Niels mocht bij ze aan de slag via een proefplaatsing.

Inmiddels werkt Niels al geruime tijd onder contract bij IT-Workz.