Vacature Jobcoach diverse regio's in het land

Refrisk zoekt enthousiaste jobcoaches, voor diverse regio's in het land - 32-38 uur per week

Refrisk is een gespecialiseerde jobcoachorganisatie, wij begeleiden mensen naar en op het werk. We zijn geen doorsnee begeleidingsorganisatie, maar vakmensen die van nature gemotiveerd zijn om een positieve bijdrage te leveren aan het werkplezier van anderen. Wat zijn iemands persoonlijke wensen, drijfveren en wat kan iemand? Dat is zelden een standaard aanpak, maar maatwerk dat we samen met de klant vormgeven. We creëren vooruitzicht door het leveren van maatwerk, één-op-één begeleiding en ondersteuning op het werk. Zo leren we ieders kracht, talenten, wensen en behoeften kennen.

Onze slogan “hart voor werk” vat onze missie, visie en kernwaarden samen. We laten er mee zien wie we zijn bij Refrisk en hoe we naar ons werk kijken. Hoe vertalen we ons gedachtegoed in betekenisvol werk, hoe maken we het waar? Dat doen we vooral samen. Iedereen heeft zijn eigen kennis en expertise. We helpen elkaar. We werken efficiënt en doelgericht. Alles erop gericht een zo duurzaam mogelijk resultaat voor de klant te creëren en te borgen.

Kom jij ons team versterken?

Bij Refrisk werk je als jobcoach vanuit huis en heb je regelmatig overleg met collega’s uit het team en met de regiomanager. Je voert re-integratietrajecten uit in opdracht van UWV (voor mensen met een Wajong-, WIA- of Ziektewetuitkering), van Gemeenten (mensen die onder de Participatiewet vallen) en het bedrijfsleven (werknemers die door arbeidsongeschiktheid niet meer in staat zijn om het eigen werk uit te voeren).

Jouw caseload bestaat uit een diversiteit van mensen met een arbeidsbeperking, zoals verstandelijke, psychische en/of lichamelijke beperkingen. Door onze werkmethode “Supported Employment” is er voor mensen die ondersteuning nodig hebben veel mogelijk. Je coacht, maar treedt in begeleiding steeds verder terug. Het uiteindelijke doel is dat mensen die ondersteuning nodig hebben de taak zo zelfstandig mogelijk kunnen uitvoeren en in eigen kracht komen te staan.

Jouw rol:

-Je voert intakegesprekken en stelt onder andere re-integratieplannen en aanvragen jobcoaching op.

-Je voert coachinsgesprekken om tot het punt van (on)betaald arbeid te kunnen komen.

-Je zoekt passende werkplekken of maakt de werkplek passend.

-Je werkt waar nodig mee op de werkplek om de klant optimaal te laten functioneren (coaching on the job).

- Je bent het aanspreekpunt voor de werkgever en biedt hulp bij het aanvragen van de diverse voorzieningen en instrumenten die op de klant van toepassing zijn.

-Je onderhoudt het netwerk van werkgevers en opdrachtgevers.

-Je stelt periodiek rapportages op voor onze opdrachtgevers.

-Je verwerkt interne administratie en eigen uren administratie.

Jouw achtergrond

-Je beschikt minimaal over een hbo-diploma.

-Je hebt kennis van wet en regelgeving m.b.t. de re-integratie instrumenten.

-je hebt affiniteit met mensen, met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

-Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

-Je kunt zelfstandig werken en plannen.

-Je hebt kennis van de regionale arbeidsmarkt en de sociale kaart.

-Je bent flexibel inzetbaar.

-Je hebt acquisitievaardigheden.

-Je bent in het bezit van een B-rijbewijs en een eigen auto.

Wij bieden jouw:

-Een uitdagende zelfstandige baan.

-Een enthousiast team van jobcoaches om mee samen te werken.

-Prima primaire en secundaire marktconforme arbeidsvoorwaarden, zoals een thuiswerkvergoeding en een leaseauto, dit is afhankelijk van het aantal te rijden kilometers in het werkgebied.

-Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.

Een bruto maandsalaris tussen de € 3.087,07 – € 3655,97 op basis van 38 uur per week en afhankelijk van vaardigheden, ervaring en het werkgebied.

Reageren?

Ben jij de enthousiaste jobcoach die wij zoeken? Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar solliciteren@refrisk.nl