Lekker op je Werkplek

Door de jobcoach van Refrisk voel ik me super op mijn plek!

Begeleiding Naar Werk door Refrisk

Refrisk is een succesvolle en landelijk werkende organisatie die mensen
met een beperking aan passend en betaald werk helpt.

Hulp op het werk nodig ?

De jobcoaches van Refrisk bieden ondersteuning !

Wajong

De kracht van Refrisk ligt in re-integratie en jobcoaching. Wij helpen mensen met een beperking niet alleen aan een baan, maar ook om die te behouden. Dat doen we door je op de werkvloer te begeleiden, zoveel en zo lang als nodig is.

De jobcoach zorgt dat je je op je gemak voelt, dat je een goede werkplek krijgt, dat een collega van het bedrijf je inwerkt, begeleidt en wegwijs maakt. De coach bespreekt met je hoe het gaat, waar je tegenaan loopt, hoe het contact met je collega’s is en al het andere dat belangrijk is om je werk goed te kunnen doen

WAJONG Jobcoaching


De kracht van Refrisk ligt in jobcoaching. Wij helpen mensen met een beperking niet alleen aan een baan, maar ook om die te behouden. Dat doen we door je op de werkvloer te begeleiden.

Vraag nu Jobcoaching aan

WAJONG re-integratie


De maatschappij verwacht dat personen met een structurele functionele beperking aan de slag gaan op de reguliere arbeidsmarkt. Refrisk voelt zich betrokken bij de kwetsbaren in de samenleving.

Re-integratie aanvragen

Faq's

  • Wat is Jobcoaching?

    Het op professionele basis bieden van methodische ondersteuning aan mensen met een arbeidsbeperking, gericht op het vinden en behouden van een baan op de reguliere arbeidsmarkt.

    Lees hier verder hoe jobcoaching in de praktijk gaat.

  • Hoe werkt Refrisk ?

    Benieuwd hoe wij werken ? Klik dan hier

Naar alle faq's