Empoweren

Bij onze aanpak van jobcoaching staan empowerment en eigenaarschap centraal. We streven ernaar om jou te helpen je eigen potentieel te ontdekken en te benutten.
Kenmerken van onze empowerment-aanpak:

  1. Zelfvertrouwen opbouwen: We moedigen je aan om in jezelf te geloven en vertrouwen te hebben in jouw capaciteiten. We bieden ondersteuning en begeleiding om jouw zelfvertrouwen te vergroten.
  2. Doelgerichtheid: Samen met jou stellen we realistische en haalbare doelen op. We helpen je om duidelijkheid te krijgen over wat je wil bereiken en stellen een plan op om daar te komen.
  3. Zelfreflectie en zelfbewustzijn: We moedigen je aan om naar jezelf te kijken en je bewust te worden van jouw sterke punten, vaardigheden en interesses. Dit helpt je om een beter begrip te krijgen van wie je bent en wat je zoekt in een baan.
  4. Vaardighedenontwikkeling: We ondersteunen je bij het ontwikkelen van relevante vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. Dit kan bijvoorbeeld training omvatten op het gebied van sollicitatiegesprekken, netwerken of het verbeteren van specifieke werkvaardigheden.
  5. Eigenaarschap: We moedigen je aan om de regie over je eigen loopbaan te nemen. Dit houdt in dat je verantwoordelijkheid neemt voor je acties, beslissingen en voortgang. We bieden begeleiding en ondersteuning, maar leggen de uiteindelijke beslissingen bij jou.
  6. Duurzaamheid: Onze aanpak is gericht op het creëren van duurzame resultaten op lange termijn. We willen je helpen bij het vinden van een baan die past bij jouw capaciteiten, interesses en doelen, en die jou in staat stelt om op lange termijn succesvol en tevreden te zijn.

Door empowerment centraal te stellen in onze jobcoaching-aanpak, streven we ernaar jou te ondersteunen bij het vinden van vervulling en succes in jouw loopbaan.