Empoweren

Onze aanpak van jobcoaching draait om empowerment en verantwoordelijkheid. We willen je helpen om je eigen kracht te ontdekken en te gebruiken. Hier zijn de belangrijkste kenmerken van onze empowerment-aanpak:

  1. Zelfvertrouwen opbouwen: We moedigen je aan om in jezelf te geloven en vertrouwen te hebben in wat je kunt. We staan naast je om je zelfvertrouwen te vergroten.
  2. Doelen stellen: Samen met jou stellen we realistische doelen op die haalbaar zijn. We helpen je om duidelijkheid te krijgen over wat je wilt bereiken en maken een plan om daar te komen.
  3. Zelfreflectie en bewustwording: We stimuleren je om naar jezelf te kijken en je sterke punten, vaardigheden en interesses te ontdekken. Dit helpt je om een beter begrip te krijgen van wie je bent en wat je zoekt in werk.
  4. Vaardigheden ontwikkelen: We helpen je bij het ontwikkelen van relevante vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan training voor sollicitatiegesprekken, netwerken en het verbeteren van werkgerelateerde vaardigheden.
  5. Verantwoordelijkheid tonen: We stimuleren je om zelf de leiding te nemen over je loopbaan. Dit betekent dat je verantwoordelijkheid neemt voor je acties, beslissingen en voortgang. We bieden begeleiding en ondersteuning, maar uiteindelijk liggen de beslissingen bij jou.
  6. Duurzaamheid: We streven naar duurzame resultaten op lange termijn. We willen je helpen bij het vinden van werk dat bij je past en waar je op lange termijn succesvol en tevreden mee bent.

Door empowerment centraal te stellen in onze aanpak van jobcoaching, willen we je ondersteunen bij het vinden van voldoening en succes in je loopbaan.