Het Belang van Passend Werk

Passend werk is meer dan alleen een baan; het is een situatie waarin je talenten en vaardigheden volledig tot hun recht komen. Onze gespecialiseerde jobcoaches begrijpen dat het vinden van passend werk cruciaal is voor je welzijn en zelfvertrouwen. Onder de juiste omstandigheden kun je opnieuw trots zijn op je eigen talenten.

Onze jobcoaches werken nauw samen met jou om inzicht te krijgen in je sterke punten, vaardigheden en doelen. Ze identificeren obstakels die je groei belemmeren en helpen je bij het ontwikkelen van strategieën om deze obstakels te overwinnen. Door middel van doelgerichte gesprekken, oefeningen en begeleiding dagen ze je uit om het beste uit jezelf te halen.

Onze jobcoaches hebben talloze klanten geholpen om hun professionele doelen te bereiken en passend werk te vinden. Een helpende hand kan echt het verschil maken tussen stagneren en vooruitkomen. Aarzel niet om de eerste stap te zetten en jezelf de begeleiding te geven die je verdient.


Lees hier enkele inspirerende ervaringsverhalen.

Jobcoach Chantal houdt Benno scherp

In dit verhaal belichten we de rol van Chantal Bourgondien, een ervaren jobcoach bij Refrisk. Chantal is verantwoordelijk voor de begeleiding van Benno Bakker, een werknemer met een Wajong uitkering.

Lees meer
Jobcoach Chantal houdt Benno scherp

Samen werken aan werknemersvaardigheden en persoonlijke groei

Bij Refrisk begrijpen we dat iedereen uniek is en zijn eigen talenten en uitdagingen heeft. Daarom staan onze jobcoaches klaar om jou te helpen op weg naar werk en je te begeleiden op de werkvloer. Met maatwerk, persoonlijke begeleiding en ondersteuning creëren we vooruitzicht richting een passende baan. Onze uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en ons netwerk met werkgevers stellen ons in staat om passend werk voor jou te vinden. Lees meer
Samen werken aan werknemersvaardigheden en persoonlijke groei

Samen vooruitzicht creëren: het verhaal van Amanda

Erik Teunisse, een ervaren jobcoach bij Refrisk, is toegewijd aan het begeleiden van mensen naar en op hun werk. Samen met zijn klanten creëert hij vooruitzicht door één-op-één begeleiding en ondersteuning op de werkvloer. Dit artikel belicht het inspirerende verhaal van Amanda Nijssen, die zich aanmeldde voor een naar-werk traject bij Refrisk.

Lees meer
Samen vooruitzicht creëren: het verhaal van Amanda