Stimuleren, verbinden en samenwerken

Wij ondersteunen jou bij het vinden en behouden van werk door de volgende kenmerken: stimuleren, verbinden en samenwerken. We lichten toe wat we hiermee precies bedoelen. 

  1. Stimuleren: De jobcoach moedigt je aan om jouw vaardigheden en potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Door positieve feedback, aanmoediging en het stellen van haalbare doelen, helpt hij jou om zelfvertrouwen op te bouwen en gemotiveerd te blijven tijdens het sollicitatieproces.
  2. Verbinden: De jobcoach legt verbindingen tussen jou en potentiële werkgevers. Door zijn kennis van de arbeidsmarkt en zijn netwerk van contacten met werkgevers heb je toegang tot vacatures. En kan de jobcoach sollicitatiegesprekken voor je regelen. Daarnaast kan de jobcoach ook contact leggen met andere relevante instanties en organisaties om aanvullende ondersteuning te bieden, zoals opleidingsmogelijkheden of hulp bij het opstellen van een CV.
  3. Samenwerken: De jobcoach werkt nauw met jou samen om je persoonlijke behoeften en doelen te begrijpen. De jobcoach stemt de aanpak af op jouw specifieke situatie en creëert een persoonlijk actieplan. Dit omvat het identificeren van vaardigheden die moeten worden ontwikkeld, het aanbieden van trainingen of workshops en het bieden van begeleiding bij sollicitaties. Door actief te luisteren, feedback te geven en open communicatie te bevorderen, bouwen jullie aan een fijne samenwerking.

Kortom, de jobcoach stimuleert jou en richt zich op het leggen van verbindingen met werkgevers en het bevorderen van samenwerking om jou te helpen jouw carrière doelen te bereiken.