Samenwerkings partners

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Samenwerking

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen werkt Refrisk samen met grote organisaties om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden. Deze bedrijven zorgen voor een geschikte werkplek en Refrisk selecteert de kandidaat en biedt persoonlijke ondersteuning aan de werknemer door middel van jobcoaching.

Refrisk gaat met de kandidaat op sollicitatiegesprek waarin de wederzijdse verwachtingen en mogelijkheden worden besproken. In dit gesprek is met name aandacht voor de mogelijkheden van de klant en waar de werkgever in het dagelijks werk rekening mee dient te houden.

Aanspreekpunt

Binnen de organisatie wordt eén persoon als aanspreekpunt aangesteld op de werkvloer die verantwoordelijk is voor de dagelijkse begeleiding van onze klant. Deze persoon wordt op dezelfde tijden ingeroosterd, zodat zij samen werken en bekend is bij wie de klant terecht kan met vragen. Uiteraard zijn ook anderen op de werkvloer (globaal) op de hoogte van de situatie, zodat zij ook weten waarom de klant begeleiding krijgt en regelmatig bezoek krijgt van de jobcoach. 

Naast de dagelijkse aansturing door de organisatie zelf, werkt de jobcoach van Refrisk ook regelmatig met de klant mee en vinden er evaluatiegesprekken plaats zodat er duidelijkheid is over de wederzijdse verwachtingen.

Refrisk werkt onder andere samen met Politie, ABN Amro, Picnic, Vitam en de Rijksoverheid Rechtbank.