Kennis en kwaliteit 
Bij Refrisk Academie hebben we één belangrijk doel voor ogen: het bieden van voortdurende ontwikkelingsmogelijkheden aan al onze medewerkers, zodat zij hun kennis kunnen vergroten en up-to-date kunnen blijven. We begrijpen dat voortdurende groei cruciaal is om de beste kwaliteit aan onze gewaardeerde klanten en opdrachtgevers te leveren.

De Refrisk Academie biedt medewerkers een uitgebreide selectie kennissessies die specifiek zijn ontworpen om aan hun professionele behoeften te voldoen.

Voorlichting en training
Omdat kennis over specifieke aandachtsgebieden vaak ontbreekt binnen teams en bij leidinggevenden biedt de Refrisk Academie ook ondersteuning aan de werkomgeving. Bijvoorbeeld door voorlichting en training te geven. Om zo een denkproces op gang te helpen en veranderingen mogelijk te maken.

Delen van kennis
Onze trainingen worden gegeven door experts in hun vakgebied. Zij hebben een schat aan praktische ervaring en diepgaande kennis die ze graag met u delen.
Samen aan zet om meer aandacht te krijgen voor neurodiversiteit op de werkvloer.

Meer informatie?

Ad de Graaf is projectleider van de Refrisk Academie. Hij staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de juiste training of voorlichting te kiezen die aansluit bij uw behoeften en doelen.
Ad is bereikbaar op nummer 06-24768959 of per e-mail: ad.de.graaf@refrisk.nl


Wij feliciteren...


De Refrisk Academie biedt medewerkers een uitgebreide selectie van kennissessies die specifiek zijn ontworpen om te voldoen aan hun professionele behoeften. Martine, Dimphy, Margot, Menno en Luuk hebben het instroomprogramma en het kennisprogramma aan de Refrisk Academie succesvol afgerond. Tijdens de terugkomdag hebben zij van Ad de Graaf een certificaat van deelname ontvangen.