Jobcoaching

Als het gaat om jobcoaching, zijn er verschillende kenmerken die onze aanpak onderscheiden. 

  1. Individuele benadering: Onze jobcoachingaanpak is sterk gericht op jouw persoonlijke behoeften en doelen. We geloven dat elk mens uniek is en daarom een op maat gemaakte aanpak verdient.
  2. Samenwerking: We streven naar een nauwe samenwerking met zowel jou als de werkgever. Door open communicatie en samenwerking kunnen we de beste resultaten behalen en ervoor zorgen dat jij succesvol integreert op de werkplek.
  3. Doelgericht: We stellen samen met jou haalbare doelen op die gericht zijn op het vergroten van jouw zelfstandigheid, vaardigheden en kansen op de arbeidsmarkt. We werken stap voor stap om deze doelen te bereiken en evalueren regelmatig de voortgang.
  4. Praktische ondersteuning: Naast het bieden van advies en begeleiding, bieden we jou ook praktische ondersteuning aan. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit het helpen bij het schrijven van sollicitatiebrieven, het voorbereiden van sollicitatiegesprekken of het ontwikkelen van specifieke vaardigheden die relevant zijn voor de functie.
  5. Duurzame integratie: Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij duurzaam geïntegreerd raakt in het arbeidsproces. We streven ernaar om niet alleen te helpen bij het vinden van werk, maar ook om ervoor te zorgen dat jij je comfortabel voelt in de werkomgeving en de nodige ondersteuning ontvangt om succesvol te blijven op lange termijn.

We geloven dat deze benadering ons in staat stelt om jou effectieve ondersteuning te bieden. Wanneer je op zoek bent naar werk of je huidige werksituatie wil verbeteren.