Privacyverklaring Refrisk B.V.

Bij het verlenen van onze diensten verwerken wij uw persoonsgegevens. Om u te informeren hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan hebben wij deze privacyverklaring opgesteld.

Contactgegevens
De persoonsgegevens worden verwerkt door:

Refrisk BV – nummer KvK 24380180 Apeldoorn
Regentesselaan 24
7316 AG Apeldoorn
055-576850
info@refrisk.nl



Het gebruik van persoonsgegevens door Refrisk
Refrisk verkrijgt persoonsgegevens van uzelf, bijvoorbeeld de gegevens die u aan ons verstrekt via de website, email en telefoon. Daarnaast kunnen wij uw persoonsgegevens verkrijgen via derden in het kader van onze dienstverlening.

Persoonsgegevens
Refrisk verwerkt de volgende categorieën van persoonsgegevens:

  • NAW-gegevens
  • Contactgegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummers
  • Geboortedatum
  • Geslacht
  • Burgerservicenummer
  • Gegevens betreffende uw dienstverband of arbeidsverleden
  • Curriculum vitae
  • Functionele mogelijkheden en belastbaarheid
  • Ziekmeldingen
  • Gegevens in een plan van aanpak
  • Gespreksverslagen
  • Inhoud van communicatie

Doeleinden
Refrisk verwerkt deze persoonsgegevens voor diverse doeleinden, zoals:

  • Het onderhouden van contact
  • Een goede en efficiënte dienstverlening
  • Beheer van het cliëntenbestand
  • Het verrichten van administratieve handelingen, zoals planning
  • Het bieden van begeleiding op maat
  • De re-integratie of begeleiding van werknemers of uitkeringsgerechtigden in verband met ziekte of arbeidsongeschiktheid
  • Verbetering van de dienstverlening
  • Rapporteren en analyseren voor verantwoording aan opdrachtgevers en de verbetering van de dienstverlening
  • Facturering
  • Innen van gelden en het nemen van incassomaatregelen
  • Marketing
  • Nakoming van wettelijke verplichtingen
  • Het voeren van geschillen

Grondslagen
Wij verwerken bepaalde persoonsgegevens om uitvoering te geven aan de overeenkomst met u, dan wel te kunnen voldoen aan een wettelijke verplichting, zoals bijvoorbeeld verplichtingen op basis van het sociale zekerheidsrecht (het stelsel van wetten en maatregelen dat er voor zorgt dat mensen ten tijde van arbeidsongeschiktheid, ziekte, pensioen of werkloosheid toch een inkomen hebben).

Tevens verwerken wij persoonsgegevens, omdat Refrisk hier gerechtvaardigde belangen bij heeft. Deze gerechtvaardigde belangen zijn:

  • Het op zo efficiënt mogelijke wijze kunnen verlenen van haar diensten
  • De bescherming van haar financiële belangen
  • De verbetering van haar diensten
  • Beveiliging en het beheer van haar systemen
  • Commerciële doeleinden

Indien persoonsgegevens worden verwerkt op grond van toestemming zal dat afzonderlijk worden gevraagd en schriftelijk worden overeengekomen.

Verstrekking aan derden
In het kader van haar dienstverlening kan Refrisk persoonsgegevens uitwisselen.
Refrisk kan voor de hiervoor genoemde doeleinden gebruik maken van diensten van derden, zoals de IT-leveranciers van onze website en onze systemen. In het kader daarvan worden aan deze derden persoonsgegevens verstrekt. Deze derden mogen uw persoonsgegevens slechts verwerken voor de voornoemde doeleinden.

Ook kunnen uw persoonsgegevens verstrekt worden aan derden wanneer Refrisk aan een wettelijke verplichting moet voldoen. Refrisk heeft hiervoor een ‘Overeenkomst persoonsgegevens tussen verwerkingsverantwoordelijken’ afgesloten met betrokken partijen. Refrisk zal uw gegevens niet verstrekken voor goede doelen.

Doorgifte van uw gegevens buiten de EER
Uw gegevens kunnen door derden buiten de EU worden opgeslagen wanneer gebruik wordt gemaakt van Google Analytics, LinkedIn of Facebook in het contact met u. Deze partijen zijn “EU-VS Privacy Shield” gecertificeerd, zodat zij zich zullen houden aan de Europese privacyregelgeving.

Geheimhoudingsverklaring
Refrisk heeft eenieder die in directe dan wel indirecte zin betrokken is bij de uitvoering van haar dienstverlening in brede zin, een gedateerde geheimhoudingsverklaring laten ondertekenen.

Hoe lang wij uw gegevens bewaren
Refrisk zal uw persoonsgegevens niet langer verwerken dan noodzakelijk voor de doeleinden die zij in deze privacyverklaring heeft genoemd. Dit betekent dat uw persoonsgegevens bewaard worden zolang zij nodig zijn om de betreffende doelen te bereiken. Uw gegevens worden vernietigd vijf jaar nadat uw samenwerking met Refrisk is beëindigd.

Gegevens van sollicitanten worden door Refrisk vernietigd uiterlijk vier weken nadat de procedure is beëindigd, tenzij met u schriftelijk is overeengekomen dat Refrisk deze gegevens langer zal bewaren.

Gegevens uit de loonadministratie van Refrisk zijn onderworpen aan de fiscale bewaarplicht van zeven jaar.

Hoe wij uw gegevens beveiligen
Wij vinden het belangrijk dat uw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen verlies of onbevoegde toegang van uw persoonsgegevens. Daarom heeft Refrisk passende beveiligingsmaatregelen genomen die vallen binnen de wettelijke kaders van de AVG 2018.

Profilering
Wij maken gedragsanalyses van de informatie die wij over u verzamelen. Dit doen wij om onze dienstverlening te kunnen verbeteren en zodat wij aan opdrachtgevers terugkoppelingen en advies kunnen geven door middel van rapportages. Daarnaast combineren wij de persoonsgegevens die afkomstig zijn uit de verschillende bronnen zoals de website en app, om u gepersonaliseerde aanbiedingen en informatie aan te kunnen bieden.

Cookies
Op de website worden cookies gebruikt om de online dienstverlening te verbeteren. Via cookies worden uw IP-adres en de systeeminformatie van uw apparaat verwerkt. Voor meer informatie over deze cookies kunt u onze cookieverklaring raadplegen.

Uw rechten
U heeft het recht om Refrisk een verzoek te doen tot inzage van uw persoonsgegevens. Na ontvangst van uw verzoek ontvangt u binnen één maand een overzicht van uw persoonsgegevens. Indien daaruit onjuistheden blijken kunt u verzoeken uw gegevens aan te passen, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen.

Ook kunt u Refrisk verzoeken om overdracht van uw persoonsgegevens, of kunt u bezwaar aantekenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden.

Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door Refrisk, laat dit dan vooral aan ons weten. Mocht u er met ons niet samen uitkomen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de privacy-toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen privacyverklaring
Refrisk kan deze privacyverklaring aanpassen. Nieuwe versies worden altijd op de website gepubliceerd. Wij raden u daarom aan om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u op de hoogte blijft van wijzigingen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 22 Februari 2024.