Over ons

Hoe wij werken

We zijn geen doorsnee begeleidingsorganisatie, maar vakmensen die van nature gemotiveerd zijn om een positieve bijdrage te leveren aan het werkplezier van jou. 

Lees meer »

Landelijke dekking

Refrisk staat midden in de samenleving en werkt in heel Nederland. Onze jobcoaches werken regionaal en kennen daardoor als geen ander de regionale arbeidsmarkt. 

Iedereen heeft zijn eigen kennis en expertise. Wij maken gebruik van deze kracht en kwaliteit. We helpen elkaar. We werken efficiënt en doelgericht. Alles erop gericht een zo duurzaam mogelijk resultaat voor jou te creëren en te borgen. Daarnaast beschikken we over een groot netwerk van werkgevers. Refrisk werkt in heel Nederland vanuit acht regio's. Onze 40 jobcoaches en arbeidsdeskundigen werken regionaal vanuit huis, kennen daardoor als geen ander de lokale arbeidsmarkt en kunnen daardoor succesvol opereren.

Klik op de kaart om de medewerkers per regio te zien.

Lees meer »

Visie

Werk gaat over meer dan geld verdienen. Werk is plezier en je als mens gewaardeerd voelen, ertoe doen in de maatschappij. 

Dit vooruitzicht is waar we als Refrisk elke dag voor opstaan, letterlijk en figuurlijk. Wij willen in het bijzonder vooruitzicht creëren voor mensen met een arbeidsbeperking. We hebben oor en aandacht voor de mens achter het verhaal.

Lees meer »

In de praktijk

We hebben allemaal wel eens iemand nodig die helpt wanneer we vastlopen. Onze Jobcoaches staan graag naast je voor het steuntje in de rug, als spiegel of als klankbord. Door coaching worden knelpunten verholpen en kan ook jij je kwaliteiten inzetten.

Lees meer »

Samenwerkings partners

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen werkt Refrisk samen met grote organisaties om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden. Deze bedrijven zorgen voor een geschikte werkplek en Refrisk selecteert de kandidaat en biedt persoonlijke ondersteuning aan de werknemer door middel van jobcoaching.

Lees meer »

Refrisk Academie

Kennis en kwaliteit 
Bij Refrisk Academie hebben we één belangrijk doel voor ogen: het bieden van voortdurende ontwikkelingsmogelijkheden aan al onze medewerkers, zodat zij hun kennis kunnen vergroten en up-to-date kunnen blijven. We begrijpen dat voortdurende groei cruciaal is om de beste kwaliteit aan onze gewaardeerde klanten en opdrachtgevers te leveren.

De Refrisk Academie biedt medewerkers een uitgebreide selectie kennissessies die specifiek zijn ontworpen om aan hun professionele behoeften te voldoen.

Lees meer »