Word jij onze nieuwe collega?

Kom werken bij Refrisk!

Hart voor werk

Werk gaat over meer dan geld verdienen. Werk is plezier en je als mens gewaardeerd voelen, ertoe doen in de maatschappij. Dit vooruitzicht is waar we als Refrisk elke dag voor opstaan, letterlijk en figuurlijk. 

Refrisk geeft jouw betrokkenheid de ruimte. Zodat je zelfstandig en met je collega’s dát kunt doen wat op dat moment het best past. Wij willen in het bijzonder vooruitzicht creëren voor mensen met een arbeidsbeperking. We hebben oor en aandacht voor de mens achter het verhaal. Wil jij jouw steentje bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt? Wil je blijven ontwikkelen binnen een zelf organiserend team? Ontdek Refrisk!

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega? We zoeken jobcoaches voor diverse regio's!


Lees meer

Werken bij Refrisk

Als gespecialiseerde jobcoachorganisatie, begeleiden wij mensen naar en op het werk. We zijn geen doorsnee begeleidingsorganisatie, maar vakmensen die van nature gemotiveerd zijn om een positieve bijdrage te leveren aan het werkplezier van anderen. Wat zijn iemands persoonlijke wensen, drijfveren en wat kan iemand? Dat is zelden een standaard aanpak, maar maatwerk dat we samen met de klant vormgeven. We creëren vooruitzicht door het leveren van maatwerk, één-op-één begeleiding en ondersteuning op het werk. Zo leren we ieders kracht, talenten, wensen en behoeften kennen. 

Refrisk begeleidt niet alleen werkzoekenden met een arbeidsbeperking, maar ook mensen die al een dienstverband hebben en door ziekte of arbeidsongeschiktheid niet in staat zijn om hun feitelijke werk uit te voeren. Daarnaast begeleidt Refrisk mensen op de werkplek om optimaal te kunnen functioneren.

Ons werk

Samen met een team van ervaren collega’s biedt je ondersteuning aan een diversiteit van mensen met een arbeidsbeperking. 

 • Je werkt vanuit huis en bent verantwoordelijk voor je eigen caseload. 
 • Je gaat samen met jouw klant op zoek naar datgene wat wenselijk en haalbaar is. 
 • Je vindt een passende match tussen de klant en werkgever. 
 • Je schrijft een plan van aanpak, rapporteert en zorgt voor relevant inzicht en advies. Hiervoor maak je gebruik van verschillende bronnen van expertise binnen én buiten jouw team om te komen tot de meest geschikte match. Zo nodig help je de klant bij het solliciteren. 
 • Je onderhoudt het contact met de werkgever en coacht tijdens het inwerken op de nieuwe werkplek of langer als dit nodig is. 
 • Je geeft uitleg, zorgt voor eventuele aanpassingen op de werkplek, regelt een goede communicatie met leidinggevende en collega’s. 
 • Je werkt voor verschillende opdrachtgevers, zoals UWV, Gemeenten en het bedrijfsleven.

Wie zoeken wij?

We zoeken een enthousiaste collega die niet bang is om vragen te stellen en zich proactief opstelt binnen de organisatie. Je bent kritisch en je laat je niet zomaar uit het veld slaan. Je kunt omgaan met verschillende doelgroepen, belangen en organisaties en past je communicatie hierop aan. 

Minstens zo belangrijk vinden we dat je kunt samenwerken en het leuk vindt om mensen in beweging te krijgen. Daarnaast is het hebben van kennis en ervaring binnen het vakgebied zeker een pre.

Check je profiel

HBO werk- en denkniveau bij voorkeur gecertificeerd jobcoach. Je hebt ervaring of affiniteit met het coachen en motiveren van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Ook heb je relevante kennis van wet- en regelgeving of maak je je dit makkelijk eigen. 

Je kunt effectief plannen, vastleggen en organiseren. Je weet de juiste match te maken tussen kandidaten en werkgevers. Daarnaast beschik je over rijbewijs B en eigen vervoer.

Altijd al jobcoach willen worden maar geen ervaring in het vak?

Geen probleem! Wij leiden je op en helpen je graag bij het eigen maken van deze mooie functie. Heb je HBO werk- en denkniveau, de juiste competenties en vaardigheden om jou tot een goede jobcoach te kunnen maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij bieden

 • Je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien;
 • Een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is en je veel vrijheid van handelen hebt waarbij je deels vanuit huis werkt of onderweg bent om klanten en werkplekken te bezoeken;
 • De hoogte van je salaris is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring;
 • Flexibele werktijden, thuiswerkfaciliteiten (laptop, telefoon en thuiswerkvergoeding) en bij een vaste aanstelling een leaseauto, dit is afhankelijk van het aantal te rijden kilometers in het werkgebied;
 • Uitgangspunt is een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd;
 • Een enthousiast team van jobcoaches om mee samen te werken; Regio- en landelijke bijeenkomsten waarbij werkplezier en gezelligheid centraal staat.

Reageren?

Ben jij die enthousiaste jobcoach die wij zoeken? Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar solliciteren@refrisk.nl. Voor meer informatie over de invulling van deze functie kun je contact opnemen met Marian Loonen op nummer 06-24768928 of Nadia Ouarraki op nummer 06-12335157.

Refrisk academie:
Jouw pad naar voortdurende ontwikkeling en verbetering

Bij Refrisk Academie hebben we één belangrijk doel voor ogen: het bieden van voortdurende ontwikkelingsmogelijkheden aan al onze collega's, zodat zij hun kennis kunnen vergroten en up-to-date kunnen blijven. We begrijpen dat voortdurende groei cruciaal is om de beste kwaliteit aan onze gewaardeerde klanten en opdrachtgevers te leveren.

De Refrisk Academie biedt een uitgebreide selectie kennissessies die specifiek zijn ontworpen om aan jouw professionele behoeften te voldoen. Of je nu jouw expertise wilt vergroten op het gebied van wet- en regelgeving, autisme of een ander vakgebied binnen onze branche, wij hebben de juiste kennissessie voor jou. Met ons gevarieerde aanbod kun je je specialiseren op jouw interessegebied en kunnen we onze concurrentiepositie versterken.

Direct toepasbaar in de praktijk 

Bij Refrisk begrijpen we dat leren effectiever is wanneer het praktisch en relevant is voor jouw dagelijkse werkzaamheden. Daarom zijn al workshops zorgvuldig samengesteld om direct toepasbaar te zijn in de praktijk

Delen van kennis 

Onze kennissessies worden gegeven door experts in hun vakgebied. Zij hebben een schat aan praktische ervaring en diepgaande kennis die ze graag met jou delen.

Projectleider Ad de Graaf

Ad de Graaf is projectleider van de Refrisk Academie. Hij staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou te helpen de juiste kennissessie te kiezen die aansluit bij jouw behoeften en doelen.

"Een helpende hand kan echt het verschil maken tussen stagneren en vooruitkomen"

Jobcoach Erik