Voor mensen die onder de Participatiewet vallen

Gemeenten hebben allerlei nieuwe verantwoordelijkheden gekregen, waaronder het vergroten van de maatschappelijke participatie van mensen met een arbeidsbeperking en jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Inspireren, stimuleren en verbinden
Voor deze specifieke klantgroep van Gemeenten biedt Refrisk diversen maatwerk trajecten. Door het inzetten van deze maatwerk trajecten kan deze doelgroep hun maatschappelijke participatie vergroten en net als ieder ander volwaardig meedoen in de samenleving. Door onze ervaring met het begeleiden van deze doelgroep en ons brede netwerk, kan Refrisk Gemeenten helpen dit proces voor hun klanten te versnellen. In het bijzonder door ons specialisme in specifieke aandachtsgebieden zijn wij in staat deze doelgroep vooruitzichten aan te reiken die inspireren, stimuleren en verbinden.

Maatwerk en samenwerking
Refrisk levert maatwerk en werkt in heel Nederland. De mens en zijn gewenste werkzaamheden staan altijd voorop. Om de mogelijkheden van mensen met een arbeidsbeperking te vergroten werken we, daar waar nodig, samen met het netwerk rond de klant, zoals zorgverleners, woon- en schoolbegeleiders, ouders en instanties. We gaan met eenieder in gesprek die zaken in beweging kunnen brengen op weg naar passend werk en inkomen, veilige en gezonde arbeidsomstandigheden.

Download hier onze informatiebrochure "Wat kan Refrisk voor gemeenten betekenen?".