Refrisk stimuleert diversiteit en inclusie met maatwerktrajecten en jobcoaching

Bij Refrisk ligt de focus op diversiteit en inclusie. Als bedrijf dat bekend staat om haar professionele aanpak bij het ontwikkelen van trajecten die inspelen op de behoeften van zowel klanten als werkgevers, omarmt Refrisk diversiteit en inclusie als belangrijke waarden.
De overtuiging van Refrisk in het creëren van een werkomgeving waarin diverse achtergronden, vaardigheden en perspectieven samenkomen, komt tot uiting in de inzet van jobcoaching. Jobcoaching bij Refrisk gaat verder dan alleen professionele begeleiding; het is een holistische benadering die rekening houdt met de unieke behoeften van elke werknemer. Op deze manier ondersteunt Refrisk niet alleen werknemers in hun professionele ontwikkeling, maar draagt het ook bij aan het bevorderen van een inclusieve cultuur.
"We zijn ervan overtuigd dat diversiteit niet alleen een kracht is, maar ook essentieel voor innovatie en succes op de lange termijn. Door maatwerktrajecten en jobcoaching streven we ernaar een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt," zegt Petri Bolman, operationeel directeur bij Refrisk.
De inzet van Refrisk voor diversiteit en inclusie weerspiegelt niet alleen onze bedrijfscultuur, maar toont ook aan dat het bevorderen van diversiteit op de werkplek een positieve invloed kan hebben op zowel individuen als het bedrijf als geheel.