Wil jij meer diepgang in je werk als arbeidsbemiddelaar? Word dan jobcoach bij Refrisk!

Wij leiden je op en ondersteunen je bij het eigen maken van deze boeiende functie. Als jij beschikt over HBO werk- en denkniveau, de juiste competenties en vaardigheden om een uitstekende jobcoach te worden, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Als gespecialiseerde jobcoachorganisatie begeleiden wij mensen naar en op het werk. Wij zijn geen doorsnee begeleidingsorganisatie, maar vakmensen die intrinsiek gemotiveerd zijn om een positieve bijdrage te leveren aan het werkplezier van anderen. Wij kijken naar persoonlijke wensen, drijfveren, en capaciteiten, en bieden maatwerk dat we samen met de klant vormgeven. Onze aanpak omvat één-op-één begeleiding en ondersteuning op het werk, waardoor we ieders kracht, talenten, wensen en behoeften leren kennen. Refrisk begeleidt niet alleen werkzoekenden met een arbeidsbeperking, maar ook mensen die al een dienstverband hebben en door ziekte of arbeidsongeschiktheid niet in staat zijn om hun feitelijke werk uit te voeren. Daarnaast begeleiden we mensen op de werkplek om optimaal te kunnen functioneren.

Jouw rol:
Samen met een ervaren team bied je ondersteuning aan een diversiteit van mensen met een arbeidsbeperking. Je werkt vanuit huis en bent verantwoordelijk voor je eigen caseload. Samen met jouw klant ga je op zoek naar datgene wat wenselijk en haalbaar is. Je vindt een passende match tussen de klant en werkgever, schrijft een plan van aanpak, rapporteert en biedt relevant inzicht en advies. Hiervoor maak je gebruik van verschillende bronnen van expertise binnen én buiten jouw team om tot de meest geschikte match te komen. Zo nodig help je de klant bij het solliciteren en onderhoud je het contact met de werkgever. Je coacht tijdens het inwerken op de nieuwe werkplek of langer als dit nodig is. Je geeft uitleg, zorgt voor eventuele aanpassingen op de werkplek en regelt een goede communicatie met leidinggevende en collega’s. Je werkt voor verschillende opdrachtgevers, zoals UWV, Gemeenten en het bedrijfsleven.

Wij bieden:

  • Vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien.
  • Een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is, met veel vrijheid van handelen, deels vanuit huis werken of onderweg zijn om klanten en werkplekken te bezoeken.
  • Salaris afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.
  • Flexibele werktijden, thuiswerkfaciliteiten (laptop, telefoon en thuiswerkvergoeding) en bij een vaste aanstelling een leaseauto, afhankelijk van het aantal te rijden kilometers in het werkgebied.
  • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Een enthousiast team van jobcoaches om mee samen te werken.
  • Regio- en landelijke bijeenkomsten waar werkplezier en gezelligheid centraal staan.

Neem de stap en ontdek de mogelijkheden bij Refrisk!
We zoeken landelijk nieuwe collega’s. Ben jij die enthousiaste jobcoach die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar solliciteren@refrisk.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marian Loonen (06-24768928) of Nadia Ouarraki (06-12335157).

Meer weten over Refrisk? Kijk dan op onze website: www.Refrisk.nl.