Samen Sterker: Refrisk en Altijd-de sociale kant bundelen krachten

Met trots delen wij mee dat vanaf 1 januari 2024 Refrisk en Altijd-de sociale kant samengevoegd zullen worden. Deze belangrijke stap stelt ons in staat om gezamenlijk een impactvollere rol te vervullen op het gebied van re-integratie, jobcoaching en talentontwikkeling.

Organisatiestructuur
Siska Hut, benoemd als algemeen directeur, zal zich focussen op de overkoepelende strategie en het versterken van de connecties tussen beide organisaties.

Petri Bolman, aangesteld als operationeel directeur, zal zich volledig richten op de inhoud en kwaliteit van jobcoaching in de breedste zin van dienstverlening.

Kracht in diversificatie
Deze fusie opent de deur naar een bredere bedrijfsstrategie. Hierdoor kunnen we niet alleen diversifiƫren, maar ook nieuwe markten betreden en synergetisch samenwerken tussen verschillende bedrijfsonderdelen. Het organische proces van deze samenvoeging zal op maat worden vormgegeven en stap voor stap worden doorgevoerd.

Samen sterker
Wij geloven dat deze bundeling van talent en expertise zal bijdragen aan het versterken van onze positie als vooraanstaande speler in re-integratie, jobcoaching en talentontwikkeling. Samen zien we uit naar een succesvolle toekomst, waarin we blijven streven naar optimale dienstverlening en het bieden van waardevolle kansen voor individuen op de arbeidsmarkt.

Zo zijn we bedreven in het leveren van maatwerktrajecten, die aansluiten bij de behoeften van onze klanten en werkgevers. We hechten groot belang aan de kracht van diversiteit en inclusie op de werkplek, waarbij jobcoaching een van de middelen is waarmee we dit realiseren.